Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

Infotrg Shop – O nama – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Naslovna > O nama > Infotrg Shop

INFOTRG SHOP je delatnost publikacije koja se bavi distribucijom mešovite robe na teritoriji grada Subotice, odnosno dostavom artikala mešovite robe na kućne adrese potrošača.
Osnovni cilj Infotrg Shopa je snabdevanje svih onih potrošača koji, zbog nedostatka vremena, fizičke udaljenosti ili bilo kojeg drugog razloga, nisu u mogućnosti da sami odlaze u kupovinu, nego koriste tu pogodnost da im se roba donosi direktno do kućnog praga.
Sve informacije u vezi dostave proizvoda na kućne adrese možete pogledati OVDE.
Kao distributeri, u potpunosti smo podređeni krajnjim korisnicima, pa proizvode koji su našoj ponudi biramo samo na osnovu njihovih zahteva i potražnji.
Katalog proizvoda koje dostavljamo na kućne adrese možete pogledati OVDE.
Da bi u što većoj meri udovoljili korisnicima naših usluga, temeljno se usmeravamo ka neprekidnom unapređivanju naše poslovne delatnosti, u smislu povećanja asortimana proizvoda, smanjivanja cena robe i usluga, poboljšanja funkcija na platformi, šireg polja delovanja, brže i efikasnije  dostave.
Uvažavamo svako mišljenje, konstruktivnu kritiku i sugestiju, i otvoreni smo za bilo koji oblik saradnje koji nam može pomoći u postizanju zadatih ciljeva.