Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

Kontakt – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Kontakt detalji

Ukoliko želite objaviti, izmeniti ili dopuniti informacije o proizvodima koji se prodaju na SUBOTIČKOJ BUVLJOJ PIJACI, naručiti INFOTRG SHOP proizvode, započeti bilo koji drugi vid saradnje sa nama, ili imate bilo kakvo pitanje, predlog ili kritiku u vezi korišćenja naše platforme, slobodno nas kontaktirajte putem forme, ili nas pozovite!

Telefon: 062/84-06-111
E-mail: suinfotrg@gmail.com


Kratka pravila objavljivanja informacija na portalu BUVLJAK SUBOTICA:

– Objavljivanje informacija je besplatno.

– Svaki prodavac subotičke buvlje pijace može objavljivati informacije o svojim proizvodima, neograničeno i na način na koji to želi (telefonskim pozivom, SMS porukom, mejlom, neposrednim dogovorom na licu mesta…).

– Slike proizvoda se mogu slati putem e-maila, a na izričiti zahtev prodavca može ih načiniti i sam administrator sajta na licu mesta.

– Ne mogu se objavljivati lične informacije o prodavcima, niti bilo koje druge informacije koje bi omogućavale prodaju proizvoda van okvira privrednih subjekata AD TRŽNICA, PSC BAČKA i TC TROŠARINA.

– Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

– Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

– Svaka objavljena informacija se briše nakon mesec dana od dana objave, a objavljivač u svakom trenutku može da je obnovi.

– Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja. Ukoliko prodavac (oglašivač) insistira na bilo kakvom prioritetu njegovih objava (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u dogovoru sa administratorom sajta.

Kratka pravila dostave INFOTRG SHOP proizvoda:

– Dostava se vrši samo na teritoriji grada Subotice.

– Cena dostave iznosi 450 dinara.

– Narudžbe se primaju u vrednosti do 3000 dinara po jednoj dostavi.

– Proizvodi čije zalihe su istekle kod dobavljača, izostavljaju se iz dostave.

– Proizvodi se dostavljaju u sledećim terminima:

8-10 h (naručiti do 7 h)

11-14 h (naručiti do 10 h)

15-18 h (naručiti do 14 h)

19-21 h (naručiti do 18 h)

OPŠIRNIJE


Ova stranica je poslednji put ažurirana 12.08.2019.