Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

O nama – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Naslovna > O nama

INFOTRG je publikacija koja ima za cilj unapređenje interakcije između prodavaca i kupaca putem informisanja, posredničkih usluga i neposredne trgovine.
Projekti putem kojih ostvarujemo zadate ciljeve su: INFOTRG BUVLJAK SUBOTICA i INFOTRG SHOP.

INFOTRG BUVLJAK SUBOTICA

INFOTRG BUVLJAK SUBOTICA je servis koji nudi informacije o tome gde se pojedini proizvodi mogu kupiti na subotičkoj buvljoj pijaci.
Svesni činjenice da se, na različitim lokacijama prostrane subotičke buvlje pijace, prodaje veliki broj proizvoda, želimo pomoći kupcima da u najkraćem vremenu pronađu artikle koji su im potrebni,  direktno ih upućujući na prava mesta, bez potrebe da oni sami fizički obilaze svaku tezgu, kako bi pronašli to što im je potrebno.
Time želimo da uštedimo njihovo dragoceno vreme i trud.
Trudimo se da takav svojevrsni “vodič kroz pijacu” bude što jednostavniji i shvatljiviji za njegove korisnike, ali istovremeno i da obiluje što većom bazom podataka, kako bi se zadovoljile potrebe što šire potrošačke mase.
Spisak svih vrsta porizvoda kojI su obuhvaćenI našom pretragom, možete pogledati OVDE.
Sa druge strane, prodavcima subotičke buvlje pijace želimo da ponudimo mogućnost da, pored fizičkih tezgi koje već imaju, poseduju i virtuelne tezge putem kojih bi svoje proizvode mogli istaći i pozicionirati na željeni način.
Time želimo njihove proizvode učiniti vidljivima i van pijace na kojoj se prodaju, ne bi li na taj način privukli pažnju potencijalnih kupaca, još pre nego što oni fizički kroče u unutrašnjost pijačnog prostora.
Besplatno i na veoma jednostavan način, svakom prodavcu subotičke buvlje pijace, nudimo mogućnost da, na našem sajtu, neograničeno objavljuje informacije o svojim proizvodima.
Sva uputstva i pravila oglašavanja na našem portalu,  možete pogledati OVDE.
U daljem radu, temeljno se usmeravamo ka neprestanom usavršavanju naše internet platforme, kako u pogledu njene praktične upotrebe, tako i u pogledu inovativnosti, odnosno uvođenja tehničkih funkcija koje bi mogle biti od velike pomoći svakom korisniku.

INFOTRG SHOP

INFOTRG SHOP je delatnost publikacije koja se bavi distribucijom mešovite robe na teritoriji grada Subotice, odnosno dostavom artikala mešovite robe na kućne adrese potrošača.
Osnovni cilj Infotrg Shopa je snabdevanje svih onih potrošača koji, zbog nedostatka vremena, fizičke udaljenosti ili bilo kojeg drugog razloga, nisu u mogućnosti da sami odlaze u kupovinu, nego koriste tu pogodnost da im se roba donosi direktno do kućnog praga.
Sve informacije u vezi dostave proizvoda na kućne adrese možete pogledati OVDE.
Kao distributeri, u potpunosti smo podređeni krajnjim korisnicima, pa proizvode koji su našoj ponudi biramo samo na osnovu njihovih zahteva i potražnji.
Katalog proizvoda koje dostavljamo na kućne adrese možete pogledati OVDE.
Da bi u što većoj meri udovoljili korisnicima naših usluga, temeljno se usmeravamo ka neprekidnom unapređivanju naše poslovne delatnosti, u smislu povećanja asortimana proizvoda, smanjivanja cena robe i usluga, poboljšanja funkcija na platformi, šireg polja delovanja, brže i efikasnije  dostave.
Uvažavamo svako mišljenje, konstruktivnu kritiku i sugestiju, i otvoreni smo za bilo koji oblik saradnje koji nam može pomoći u postizanju zadatih ciljeva.