Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

Oglašavanje – Buvljak Subotica – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Naslovna > Buvljak Subotica  > Oglašavanje


Kratka pravila oglašavanja na portalu BUVLJAK SUBOTICA:

Oglašvanje slika i informacija je besplatno.

Da bi se postavio oglas, nije potrebna registracija na sajtu.

Svaki prodavac subotičke buvlje pijace može objavljivati informacije o svojim proizvodima, neograničeno i na način na koji to želi (telefonskim pozivom, SMS porukom, mejlom, neposrednim dogovorom na licu mesta…).

Slike proizvoda se mogu slati putem e-maila, a na izričiti zahtev prodavca može ih načiniti i sam administrator sajta na licu mesta.

Ne mogu se objavljivati lične informacije o prodavcima, niti bilo koje druge informacije koje bi omogućavale prodaju proizvoda van okvira privrednih subjekata AD TRŽNICA, PSC BAČKA i TC TROŠARINA.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Svaka objavljena informacija se briše nakon mesec dana od dana objave, a oglašivač u svakom trenutku može da je obnovi.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.
Ukoliko prodavac (oglašivač) insistira na bilo kakvom prioritetu njegovih objava (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u dogovoru sa administratorom sajta.

SLAŽEM SE

(Molimo Vas, kliknite na opciju “SLAŽEM SE”, da bi ste pristupili kontakt formi za oglašavanje)


Ova stranica je poslednji put ažurirana 21.10.2019.