Dobro došli na sajt INFOTRG - Vaš vodič za kupovinu!

Oglašavanje – Buvljak Subotica – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Infotrg > Subotica > Buvljak Subotica > Oglašavanje


Da biste dodali novu vrstu proizvoda u pretraživač, odnosno oglasili bilo koji novi proizvod, možete to učiniti na nekoliko načina:


 

Mape na kojima su označene lokacije prodaje omogućavaju kupcima da sagledaju u kojim delovima pijace se prodaju određene vrste proizvoda i kako doći do njih. Svaka stranica sa proizvodima izbacuje rezultate pretrage u vidu mapa na kojima su označene sve lokacije na kojima se prodaju tražene vrste proizvoda.
Označavanjem lokacije svoje tezge ili lokala postajete vidljivi za sve posetioce sajta koji žele da saznaju gde mogu kupiti određene proizvode na pijaci, i tako povećavate šansu da Vas posete.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OZNAČITE LOKACIJU VAŠE TEZGE, LOKALA ILI PRODAJNE POVRŠINE


Da bi kupci mogli imati objedinjeni uvid u cene artikala koji se prodaju na teritoriji pijace, uvedene su njihove liste, odnosno pijačni cenovnici za pojedine vrste proizvoda. Takve liste omogućavaju potrošačima da na jednom mestu i sveobuhvatno sagledaju raspone cena proizvoda koji ih zanimaju, a koji se tenutno nalaze u prodaji širom pijace.
Upisivanjem cena Vaših artikala u cenovnik omogućavate potrošačima da se uvere u jedinstvenost Vaših proizvoda na tržištu i konkuretnost Vaših cena.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

UPIŠITE CENE VAŠIH ARTIKALA


Svaka vrsta proizvoda ima svoju zasebnu stranicu na ovom veb sajtu, a na svakoj od njih postoji kutak rezervisan isključivo samo za oglašavanje slika  takvih pojedinačnih vrsta proizvoda – galerije.
Galerije su ujedno i foto-albumi na koje možete proizvoljno ubacivati slike Vaših proizvoda, zajedno sa njihovim cenama, kratkim opisima i adresama lokacija prodaje.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OBJAVITE SLIKE VAŠIH PROIZVODA


NAPOMENE!

Proces oglašavanja se odvija tako što se svi potrebni podaci oglasa (slike, tekst, linkovi, itd…) upućuju putem kontakta administratoru sajta, koji najpre vrši njihovu proveru, obradu, a potom i objavljivanje. Nije moguće direktno oglašavanje bez kontrole administratora.

Svaki prodavac subotičke buvlje pijace može objavljivati informacije o svojim proizvodima, neograničeno i na način na koji to želi (telefonskim pozivom, SMS porukom, mejlom, neposrednim dogovorom na licu mesta…).

Slike proizvoda se mogu slati putem mejla, a na izričiti zahtev prodavca može ih načiniti i sam administrator sajta na licu mesta.

Samo za proizvode koji se prodaju na subotičkom buvljaku važi pravilo da se ne mogu objavljivati lične informacije o prodavcima, niti bilo koje druge informacije koje bi omogućavale prodaju proizvoda van okvira privrednih subjekata AD TRŽNICA, PSC BAČKA i TC TROŠARINA.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.

Ukoliko oglašivač insistira na bilo kakvom prioritetu (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u naročitom dogovoru sa administratorom sajta, putem kontakt forme

OVDE

Infotrg ne oglašava anonimno dostavljene slike, niti oglašava slike koje su prethodno objavljene na društvenim mrežama, ukoliko nije sa sigurnošću utvrđen identitet autora stranice.

Password reset link will be sent to your email