Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

Oglašavanje – Subotica – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Naslovna > Subotica  > Oglašavanje


Kratka pravila objavljivanja informacija na portalu GRAD SUBOTICA:

Objavljivanje informacija je besplatno.

Svaki prodavac na teritoriji grada Subotice može objavljivati informacije o svojim proizvodima, neograničeno i na način na koji to želi (telefonskim pozivom, SMS porukom, mejlom, neposrednim dogovorom na licu mesta…).

Slike proizvoda se mogu slati putem e-maila, a na izričiti zahtev prodavca može ih načiniti i sam administrator sajta na licu mesta.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Svaka objavljena informacija se briše nakon mesec dana od dana objave, a objavljivač u svakom trenutku može da je obnovi.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.
Ukoliko prodavac (oglašivač) insistira na bilo kakvom prioritetu njegovih objava (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u dogovoru sa administratorom sajta.

SLAŽEM SE


Ova stranica je poslednji put ažurirana 22.09.2019.