Dobro došli na sajt INFOTRG - vaš vodic za kupovinu!

Oglašavanje – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Background Image

Naslovna > Oglašavanje


Da biste dodali novu vrstu proizvoda u pretraživač, odnosno oglasili bilo koji novi proizvod, možete to učiniti na nekoliko načina:


Mape na kojima su označene lokacije prodaje omogućavaju kupcima da sagledaju u kojim delovima grada se prodaju određene vrste proizvoda i kako doći do njih. Svaka stranica sa proizvodima izbacuje rezultate pretrage u vidu mapa na kojima su označene sve lokacije na kojima se prodaju tražene vrste proizvoda.
Označavanjem lokacije svoje prodavnice postajete vidljivi za sve posetioce sajta koji žele da saznaju gde mogu kupiti određene proizvode, i tako povećavate šansu da Vas posete.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OZNAČITE LOKACIJU VAŠE PRODAVNICE


Da bi kupci mogli imati objedinjeni uvid u cene artikala koji se prodaju na teritoriji grada, uvedene su njihove liste, odnosno gradski cenovnici za pojedine vrste proizvoda. Takve liste omogućavaju potrošačima da na jednom mestu i sveobuhvatno sagledaju raspone cena proizvoda koji ih zanimaju, a koji se tenutno nalaze u prodaji širom grada.
Upisivanjem cena Vaših artikala u gradski cenovnik omogućavate potrošačima da se uvere u jedinstvenost Vaših proizvoda na tržištu i konkuretnost Vaših cena.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

UPIŠITE CENE VAŠIH ARTIKALA


Web izlog prikazuje slike i cene pojedinačnih proizvoda koji se nalaze u prodaji širom grada, a njihovim razgledanjem kupci se mogu odlučiti za direktnu kupovinu ili posetu internet stranice prodavca čiji proizvodi im se učine zanimljivima.
Infotrg sadrži stranice koje se bave pojedinačnim vrstama proizvoda, a otvaranjem web izloga dobijate deo stranice rezervisan smo za Vas, na kojem, u nekoliko slika, možete prezentovati Vaše najatraktivnije proizvode, i tako zainteresovati kupce da Vas posete ili ostvare direktnu kupovinu.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OTVORITE VAŠ WEB IZLOG I OBJAVITE SLIKE


Ukoliko želite da naročito istaknete neki Vaš proizvod za koji smatrate da je poseban i da svi treba da saznaju za njega, kreirajte Vaš sopstveni oglas kakav želite i objavite ga na samom vrhu svake odgovarajuće stranice sajta, u vidu upadljive reklame velikog formata, koju će kupci obavezno primetiti pre nego što pristupe razgledanju ostalih proizvoda na stranici.

500 RSD / MESEČNO (BESPLATNO TOKOM PERIODA VANREDNOG STANJA)

>> Pogledajte neke primere

OGLASITE VAŠU REKLAMU