Dobro došli na sajt INFOTRG - Vaš vodič za kupovinu!

Oglašavanje galerije slika – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Background Image

Infotrg > Oglašavanje > Oglašavanje galerije slika


Otvorite galeriju i objavite slike vaših proizvoda na svim odgovarajućim stranicama sajta.

>> Pogledajte neke primere

Ukoliko želite da otvorite galeriju i objavite slike, molimo Vas da to učinite na sledeći način:

KONTAKT ZA OGLAŠAVANJE:

Telefon:

+381 62 84 06 111

(radnim danom 08:00 h – 12:00 h)

E-mail:

suinfotrg@gmail.com

Kontakt forma:

OVDE


NAPOMENE!

Proces oglašavanja se odvija tako što se svi potrebni podaci oglasa upućuju putem kontakta administratoru sajta, koji najpre vrši njihovu proveru, obradu, a potom i objavljivanje. Nije moguće direktno oglašavanje bez kontrole administratora.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.

Ukoliko oglašivač insistira na bilo kakvom prioritetu (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u naročitom dogovoru sa administratorom sajta, putem kontakt forme

OVDE

Infotrg ne oglašava anonimno dostavljene slike, niti oglašava slike koje su prethodno objavljene na društvenim mrežama, ukoliko nije sa sigurnošću utvrđen identitet autora stranice.

Ukoliko oglašivač ne naglasi tačan raspored i format slika koje želi da objavi, Infotrg zadržava pravo da to učini na proizvoljan način.

Password reset link will be sent to your email