Dobro došli na sajt INFOTRG - Vaš vodič za kupovinu!

Oglašavanje prodajnih objekata – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Background Image

Infotrg > Oglašavanje > Oglašavanje prodajnih objekata


Oglasite prodajni objekat sa asortimanom proizvoda koji će privući kupce.

Ukoliko želite da oglasite prodajni objekat, molimo Vas da to učinite na sledeći način:

KONTAKT ZA OGLAŠAVANJE:

Telefon:

+381 62 84 06 111

(radnim danom 08:00 h – 12:00 h)

E-mail:

suinfotrg@gmail.com

Kontakt forma:

OVDE


NAPOMENE!

Proces oglašavanja se odvija tako što se svi potrebni podaci oglasa upućuju putem kontakta administratoru sajta, koji najpre vrši njihovu proveru, obradu, a potom i objavljivanje. Nije moguće direktno oglašavanje bez kontrole administratora.

Mogu se oglašavati samo oni objekti u kojima se prodaju određeni proizvodi (trgovinska, proizvodna ili zanatska delatnost).

Infotrg zadržava pravo da ne oglašava informacije o prodajnim objektima za koje se utvrdi da su netačne, ili da se u datom objektu prodaju proizvodi čije oglašavanje je protivno zakonima Republike Srbije.

Infotrg zadržava pravo da samostalno odlučuje na kojim stranicama sajta će oglašeni prodajni objekti biti objavljeni, shodno asortimanu proizvoda koji se u datim objektima prodaju.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.

Ukoliko oglašivač insistira na bilo kakvom prioritetu (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u naročitom dogovoru sa administratorom sajta, putem kontakt forme

OVDE

Password reset link will be sent to your email