Dobro došli na sajt INFOTRG - Vaš vodič za kupovinu!

Oglašavanje reklama – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Background Image

Infotrg > Oglašavanje > Oglašavanje reklama


 

Postavite reklamu u prvi plan i učinite da vaš proizvod bude istaknut u odnosu na ostale.

>> Pogledajte neke primere

Ukoliko želite da objavite reklamu, molimo Vas da to učinite na sledeći način:

 

 

KONTAKT ZA OGLAŠAVANJE:

Telefon:

+381 62 84 06 111

(radnim danom 08:00 h – 12:00 h)

E-mail:

suinfotrg@gmail.com

Kontakt forma:

OVDE


NAPOMENE!

Proces oglašavanja se odvija tako što se svi potrebni podaci oglasa upućuju putem kontakta administratoru sajta, koji najpre vrši njihovu proveru, obradu, a potom i objavljivanje. Nije moguće direktno oglašavanje bez kontrole administratora.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje reklame za koje se utvrdi da su protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Infotrg zadržava pravo da reklame objavljuje samo na onim stranicama sajta kojima tematski pripadaju, i dužan je da te stranice navede oglašivaču prilikom primopredaje reklamnog materijala.

Ukoliko postoji više reklama na jednoj stranici sajta, njihov poredak uređuje se prema datumu objavljivanja, što znači da novije reklame zauzimaju mesto ispred starijih.

U slučaju bilo kakvih nepredviđenih okolnosti koje bi mogle dovesti do izostanka objavljavinja reklame, Infotg ima obavezu da oglašivaču povrati sva sredstva koja su uložena u oglašavanje, za period tokom kojeg reklama nije bila aktivna.

Sva druga prava i obaveze oglašivača i administracije Infotrga, mogu se utvrditi naknadnim međusobnim sporazumom.

Password reset link will be sent to your email