Dobro došli na sajt INFOTRG - Vaš vodič za kupovinu!

Oglašavanje – Infotrg

.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Background Image

Infotrg > Oglašavanje


Da biste dodali novu vrstu proizvoda, kategoriju ili sekciju u pretraživač, odnosno oglasili bilo koji novi proizvod, možete to učiniti na nekoliko načina:


Ukoliko želite da naročito istaknete neki Vaš proizvod za koji smatrate da je poseban i da svi treba da saznaju za njega, kreirajte Vaš sopstveni oglas kakav želite i objavite ga na samom vrhu svake odgovarajuće stranice sajta, u vidu upadljive reklame velikog formata, koju će kupci obavezno primetiti pre nego što pristupe razgledanju ostalih proizvoda na stranici.

CENA: 1000 RSD / MESEČNO

>> Pogledajte neke primere

OGLASITE VAŠU REKLAMU


Svaka stranica sa proizvodima na sajtu sadrži spisak objekata koji prodaju date proizvode. Takvi spiskovi omogućavaju kupcima da sveobuhvatno sagledaju u kojim objektima se prodaju tražene vrste proizvoda.
Oglašavanjem Vaše prodavnice postajete vidljivi za sve posetioce sajta koji žele da saznaju gde mogu kupiti određene proizvode, i tako povećavate šansu da Vas posete.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OGLASITE VAŠ PRODAJNI OBJEKAT


Mape na kojima su označene lokacije prodaje omogućavaju kupcima da sagledaju u kojim delovima grada se prodaju određene vrste proizvoda i kako doći do njih. Svaka stranica sa proizvodima izbacuje rezultate pretrage u vidu mapa na kojima su označene sve lokacije na kojima se prodaju tražene vrste proizvoda.
Označavanjem lokacije Vaše prodavnice postajete vidljivi za sve posetioce sajta koji žele da saznaju gde mogu kupiti određene proizvode, i tako povećavate šansu da Vas posete.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OZNAČITE LOKACIJU VAŠE PRODAVNICE


Da bi kupci mogli imati objedinjeni uvid u cene artikala koji se prodaju na teritoriji grada, uvedene su njihove liste, odnosno gradski cenovnici za pojedine vrste proizvoda. Takve liste omogućavaju potrošačima da na jednom mestu i sveobuhvatno sagledaju raspone cena proizvoda koji ih zanimaju, a koji se tenutno nalaze u prodaji širom grada.
Upisivanjem cena Vaših artikala u gradski cenovnik omogućavate potrošačima da se uvere u jedinstvenost Vaših proizvoda na tržištu i konkuretnost Vaših cena.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

UPIŠITE CENE VAŠIH ARTIKALA


Svaka vrsta proizvoda ima svoju zasebnu stranicu na ovom veb sajtu, a na svakoj od njih postoji kutak rezervisan isključivo samo za oglašavanje slika  takvih pojedinačnih vrsta proizvoda – galerije.
Galerije su ujedno i foto-albumi na koje možete proizvoljno ubacivati slike Vaših proizvoda, zajedno sa njihovim cenama, kratkim opisima i adresama lokacija prodaje.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OBJAVITE SLIKE VAŠIH PROIZVODA


Web izlog prikazuje slike i cene pojedinačnih proizvoda koji se nalaze u prodaji širom grada, a njihovim razgledanjem kupci se mogu odlučiti za direktnu kupovinu ili posetu internet stranice prodavca čiji proizvodi im se učine zanimljivima.
Infotrg sadrži stranice koje se bave pojedinačnim vrstama proizvoda, a otvaranjem web izloga dobijate deo stranice rezervisan smo za Vas, na kojem, u nekoliko slika, možete prezentovati Vaše najatraktivnije proizvode, i tako zainteresovati kupce da Vas posete ili ostvare direktnu kupovinu.

BESPLATNO

>> Pogledajte neke primere

OTVORITE WEB IZLOG I PREDSTAVITE PROIZVODE KOJE PRODAJETE PREKO INTERNETA


NAPOMENE!

Proces oglašavanja se odvija tako što se svi potrebni podaci oglasa (slike, tekst, linkovi, itd…) upućuju putem kontakta administratoru sajta, koji najpre vrši njihovu proveru, obradu, a potom i objavljivanje. Nije moguće direktno oglašavanje bez kontrole administratora.

Infotrg zadržava pravo da ne objavljuje informacije za koje se utvrdi da su netačne, protivne zakonima Republike Srbije, uvredljive ili nepristojne sadržine.

Infotrg ne snosi odgovornost zbog objavljivanja netačnih informacija od strane oglašivača, niti snosi bilo kakvu odgovornost zbog eventualnih šteta ili drugih posledica koje njihovo objavljivanje može da prouzrokuje.

Infotrg dospele informacije ne objavljuje momentalno, nego prema redosledu primanja, i nema nikakvu obavezu hitnog ili vanrednog objavljivanja.

Ukoliko oglašivač insistira na bilo kakvom prioritetu (hitnosti ili poziciji objava), takve prioritete može postići u naročitom dogovoru sa administratorom sajta, putem kontakt forme

OVDE

Password reset link will be sent to your email